کشت توت فرنگی در گلخانه های جیرفت

مهندس محمدعلی سیفی  مدیر جهاد کشاورزی جیرفت امروز شنبه در گفت و گو با پایگاه خبری میونچیل گفت: شهرستان جیرفت به دلیل داشتن آب و هوای گرم در فصول بهار و تابستان که منجر به خشک شدن بوته توت فرنگی در این فصول می شود، یکی از مناطقی است که با محدودیت کشت توت فرنگی در فضای آزاد مواجه است.
وی بیان کرد: به همین دلیل گلخانه داران منطقه اقدام به کشت توت فرنگی در شرایط گلخانه ای آن هم خارج از فصل زراعی می کنند.
وی گفت: مزایایی از قبیل کاهش هزینه گرمایشی در فصول پاییز و زمستان به علت شرایط مساعد آب و هوایی و گرمسیری بودن این شهرستان نسبت به مناطق سردسیر، کوتاه شدن طول دوره کاشت تا تولید و در نتیجه تولید محصول نوبرانه، تمایل بیش از پیش گلخانه داران منطقه به کشت و پرورش این محصول را در پی داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی جیرفت ادامه داد: کشت توت فرنگی در جیرفت از اواسط آبان آغاز شده و تا نیمه اول آذر ادامه دارد.
وی گفت: برداشت این محصول از اواسط دی آغاز می شود و تا اواسط اردیبهشت، مردم ایران از طعم شیرین توت فرنگی سالم جیرفت بهره خواهند برد.
مهندس سیفی، متوسط عملکرد این محصول را در یک سال زراعی حدود 30 تن در هکتار اعلام کرد و افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از دو هزار و 400 تن محصول توت فرهنگی از گلخانه های این شهرستان برداشت شود.

/ 0 نظر / 25 بازدید